Reserva la teva taula

Pascua

Semana Santa 2012

abril 4th, 2012

Encara que la motivació d’aquestes festes sigui originariament de caire religiós, la veritat és que siguin quines siguin les teves creencies s’ha convertit amb motiu de festa per a tots.

Els nens (i no tan nens) no tenen col·legi, el últims dies de la setmana son festius per a la majoria de treballadors i per a molts és l’excusa perfecte per regalar-se unes bones vacances que, amb els nadals ja casi oblidats i l’estiu encara per arribar, venen molt i molt be.

Uns preparen els últims detalls per un viatge, altres esperen ansiosos uns dies de relax, alguns esperen amb devoció les procesons del sud i els nens es diverteixen crean els seus propis ous de pascua.

No menys important, ja sigui per tradició o costum, son les tendències gastronómiques d’aquesta setmana i l’importancia que prenen dins d’aquesta festivitat.
Per un costat tenim dolços típics d’aquesta temporada, com ara la mona de pascua, en forma de pastis o simplement de xocolata, on podrem trobar veritables obres d’art que tornaran bojos a petis i grans.
No menys comuns son els simpàtics ous de pascua, que originariament eren ous “de veritat” pintats i que també han anat evolucionan cap a modalitats més apetitoses de la mà de la omnipresent xocolata.
També son molt típics dolços com els brunyols ensucrats, d’aire, farcits de nata, xocolata o crema, un dolç exquisit pels paladars més exigents.

Finalment, y una de les costums que ha adoptat casi tothom en aquestes dates, és la no ingesta de carn durant aquests dies.
Certament, més enllà de l’origen religiós d’aquesta costum, un bon plat de peix sempre be de gust sigui el dia que sigui.

A Restaurant Can Tenli ho tenim tot perquè aquestes dates siguin especials.
Les disfrutis amb familia, amb parella o amb els amics disposem de la més amplia carta perquè puguis disfrutar d’un àpat especial.
I que millor per aquestes dates que és costum menjar peix que venir a Can Tenli a disfrutar de la nostra magnífica especialitat de bacallà?
I no només aixó, també tenim croquetes i canelons de bacallà, deliciosos calamars a la planxa i també llenguado preparat a la Meniere.

T’esperem!