Reserva la teva taula

llenguado

Llenguado a la meunière

febrer 22nd, 2013

El llenguado pertany al grup dels peixos blancs que són igual que els peixos blaus, els quals els seu contingut en greix és molt baix. Per tan, és un peix ideal per a aquelles persones que volen fer una dieta baixa en greixos i especialment per aquells que volen reduir el colesterol. Entre les seves propietats vitamíniques destaca la vitamina B6 que és la responsable de regular l’estat d’ànim, incrementar el rendiment muscular i la producció d’energia, també intervé en de la correcta fabricació dels anticossos i els globus vermells. També és un gran portador de ferro, proteïnes i calci. En resum, un aliment necessari per una dieta saludable.

Avui us explicarem una recepta molt fàcil de preparar amb el llenguado i que podreu trobar dins la nostra carta de peixos.

Els ingredients que necessitem són:
2 llenguados de 200 grams
Llimona
25 grams de mantega
Llet
Farina
Oli
Sal
Xampinyons
Patates
Albergínia

Primer de to haurem de procurar de treure tota la pell del llenguado i que quedin ben nets. Seguidament els salarem una mica i el remullarem per la llet i després el arrebossarem a la farina. Després els fregirem a una paella amb oli calent. Un cop estiguin una mica doradets, els retirarem i els servirem en plats. Però abans de dur a taula, a la mateixa paella que els hem fregit, hi treurem previament oli i posarem una mica de mantega i la courem sense que es cremi.

En una altra paella hi fregirem tots els condiments, els xampinyons, les patates i l’alberginia. Per acabar, es reguen els llenguados amb suc de llimona i després hi evocarem la mantega cuita, i després col·locarem al plat els condiments. I llestos! Ja podrem gaudir d’aquest magnífic peix!

FEU UNA ULLADA A LA CARTA DE PEIXOS DE CAN TENLI