Reserva la teva taula

dia-pare-blog

Activitats per celebrar el Dia del pare

El Dia del Pare ja ha arribat i res millor per celebrar-ho que un bon dinar. Tot i això, us deixem algunes idees que segur que el sorprendran. (més…)

Llegir més
festes-blog

Tradicions de Carnaval a Catalunya

La festa de Carnaval és una de les més arrelades a Catalunya i l’acompanyen cada any un munt de tradicions que fan d’aquesta festa tot un festival.

Aquesta festa té els seus inicis en velles celebracions i ha anat evolucionant fins a convertir-se en el que coneixem avui.

A Catalunya tota la festa comença amb el Dijous Gras, un dia on les botifarres d’ou i les truites són els protagonistes. A més, aquest dia també destaca per l’arribada del rei Carnestoltes que protagonitzarà la festa fins al Dimecres de Cendra.

Aquest Dimecres destaca per l’Enterrament de la Sardina, un esdeveniment que marca el final del Carnaval i dóna inici al període de la Quaresma abans de Setmana Santa.

Aquesta festivitat no té unes dates fixades en el calendari sinó que va variant així com ho fa la Setmana Santa, ja que com hem comentat són dues festes que van molt lligades.

Són molts els pobles en els quals es pot trobar activitats, rues i festes derivades de Carnaval. Alguns dels llocs amb més nom durant Carnaval són Sitges, que ja té més de 100 anys d’història, Roses o Vilanova i la Geltrú.

Vosaltres celebreu carnaval? A Can Tenli ens encanta pensar en moltíssimes disfresses i gaudir de tots els esdeveniments del Carnestoltes.

Llegir més
festes-blog

Organitzar una festa a Can Tenli

Tens pensat fer una bona festa aquest 2018? A Can Tenli tenim tots els ingredients perquè sigui un èxit.

El nostre restaurant compta amb espais reservats i polivalents per fer celebracions i reunions de tota mena. Sigui una comunió, un casament o una reunió de feina, a Can Tenli podreu gaudir d’una sala privada preparada segons les vostres necessitats.

També podreu gaudir d’un equip professional que se’n cuidarà de tots els detalls a tenir en compte perquè sigui una jornada inoblidable.

I com no… A Can Tenli us llepareu dels dits amb tots els nostres plats casolans que enamoraran a tots els convidats i faran que us sentiu com a casa.

No ho dubteu, penseu en la música i la decoració que a Can Tenli tenim l’espai que estàveu buscant per la vostra celebració! Si teniu qualsevol dubte, ens podeu trucar al 972 54 40 51, així podrem explicar-vos tots els detalls. Us animeu?

Llegir més
marato-can-tenli.blog

Can Tenli amb La Marató de TV3

La investigació pot canviar la història i a Maçanet de Cabrenys volem posar el nostre gra de sorra.

Hem preparat un munt d’activitats solidàries organitzades en benefici de La Marató de TV3. Aquest any posen atenció en les malalties infeccioses i organitzen diferents actes, per així, anar incrementant el marcador del programa.

Si teniu pensat vindré a gaudir de la Jornada Solidària de Maçanet de Cabrenys, aquesta tindrà lloc el dia 16 de desembre. Voleu conèixer tota la programació? Us l’expliquem!

  • 09:00: Tastet d’all i oli. No és un concurs però si voleu participar, heu de portar 200gr!
  • 09:30: Marxa solidària de 5Km i botifarrada popular. Recordeu que les inscripcions es faran a l’Ajuntament fins al dia 15 o el mateix dia 16 a les 09:00 i té un preu de 5€.
  • 11:30: Taller per a la mainada.
  • 16:30: Teatre Musical al carrer a càrrec d’ACTING Figueres.
  • 17:00: Xocolatada popular acompanyada d’un bon tall de coca.
  • 19:00: Concert a càrrec de Skuza, organitzat per Catau.

Us convidem a tots a venir per gaudir d’una gran jornada, col·laborant amb els que ho necessiten. Recordeu etiquetar totes les vostres fotografies amb #totmaçanetamblamarató i no us oblideu de vindre a visitar-nos per gaudir d’un dinar ben calentó!

Llegir més